Geslaagd ademcoach

Geslaagd ademcoach

Wat een bijzonder, leerzaam, geestverruimend (of is het eerder opruimend), te gek gaaf mooi jaar heb ik gehad bij The breathwork coach. Lachen, huilen, dansen, praten…wat heb ik een hoop geleerd en wat voel ik me rijk met de mooie mensen die ik heb leren kennen.
Met mooie feedback en complimenten ben ik geslaagd.
 
In het laatste weekend heb ik ook nog een nieuwe techniek geleerd. Het heet
de-armouring. Armour(ed) is het Engelse woord voor harnas/schild (gewapend/gepantserd). Als mens heb je je gewapend tegen allerlei situaties die als bedreigend werden ervaren. Dit kan zijn ontstaan toen je kind was, maar ook als puber of volwassene. De-armouring betekent dus jezelf ontdoen van een harnas/schild of ontwapenen. Door middel van deze soort triggerpoint massage kunnen blokkades echt worden opgeruimd en oude pijn en emoties kunnen op een dieper niveau helen. 

Ik kan bijna niet wachten om een ademsessie samen met jou aan te gaan zodat jij je blij en bevrijd kunt voelen.

Eén antwoord op “Geslaagd ademcoach

  1. Onbevangen en open ben ik mijn ademsesssie(de-armouring) met Marieke aangegaan. Vanuit een goed gesprek de adem sessie gestart in een ontspannen sfeer.
    Hierna heeft ze middels drukpunten de in het lichaam opgebouwde blokkades aangepakt hierbij heb ik ervaren dat het lijf bijzonder in elkaar zit… Na de prettige sessie niet direct een significant verschil ervaren. Maar de dagen erna verlichting en ontspanning gevoelt en een verlossing van een spanning waarvan ik niet wist dat ik die had. Het lijf past de grenswaarde aan en wat een prachtige ervaring om deze weer op het normale niveau te krijgen. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.