Coaching

Loop jij rond met de vragen: Wie ben ik, wat kan ik? Wat wil ik? Waar ben ik naar opzoek? Waar loop ik voor weg? Wat raakt mij? Waar word ik blij van en wat wil ik nu eigenlijk echt? Is coaching mogelijk iets voor jou. Coaching is er op gericht om jouw bewustzijn te vergroten en te leren op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en daar naar te handelen.

Coaching kan jou helpen met het doorbreken van ingesleten patronen. Namelijk naar mate wij ouder worden, krijgen wij vaak onbewust te maken met patronen, overtuigingen en vaste rollen. Hierdoor kan veel negativiteit ontstaan zoals ontevredenheid, somberheid, onzekerheid, spanning, minderwaardigheid of angst.

Het belangrijkste in coaching is de wetenschap dat jijzelf het antwoord in je hebt op de vraag waar je mee zit. Door met jou in gesprek te gaan, te luisteren en vragen te stellen, zul jij zelf tot het antwoord komen.

Met een positieve benadering en humor probeer ik jou uit jouw vicieuze cirkel te krijgen. Hierdoor zul jij niet dezelfde beslissingen maken of bepaalde situaties vermijden of ideeën hebben over anderen, maar nog belangrijker, over jezelf.

Als coach zal ik je helpen met het maken van haalbare doelen en hoe je hier middels zelfreflectie aan kunt werken. Reflecteren betekent dat je jezelf een spiegel voorhoudt om zo stil te staan bij hoe je werkt, welke keuzes je daarbinnen maakt, welke vaardigheden je inzet en hoe dat voelt. Vanuit de ontdekkingen (of bewustwording) die je hiermee verkrijgt, kun je nieuwe keuzes maken.

Je kunt er voor kiezen om bij mij aan huis coaching te krijgen, maar we kunnen ook samen het bos in. Door in beweging te zijn maakt je lichaam diverse stoffen aan waardoor jij je lekkerder gaat voelen. De natuur kan je helpen meer te ontspannen waardoor hoofd en lichaam meer in balans komen. Door te kiezen voor buiten coaching kan jij jouw gedachten wellicht nog vrijer laten gaan om tot diepere inzichten te komen.

One Reply to “Coaching”

  1. Ik ben erg blij met de massages van Marieke. Ze masseert niet zo maar, ze heeft een gedegen kennis van de anatomie en weet (letterlijk 😉 ) haar vinger op de zere plek te leggen. Ze werkt vastzittende spieren en bindweefsels op een deskundige manier los, waardoor ik na slechts twee massages al grotendeels van de pijn in mijn onderrug af was, en nu meestal kan volstaan met onderhoudsmassages. Alleen als ik het erg bont heb gemaakt is er weer wat meer werk aan mijn rug nodig. Je ligt de eerste massages wel op de pijnbank ;-), maar dat is het meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.